puscas

Planul secret al lui Inter Milano cu George Puscas  • George Puscas a fost chemat din vacanta, de urgenta, pentru a merge cu Inter Milano in cantonament
  • Desi vestea parea initial una foarte buna, se pare ca clubul vrea doar sa-l vanda pe bani cat mai multi
  • El a impresionat la Euro2019 si se spera ca o sa impresioneze si in meciurile amicaleGeorge Puscas a fost chemat de urgenta de Antonio Conte, pentru a se alatura lotului pe care Inter il va deplasa in turneul din Asia, insa Gazzetta dello Sport sustine ca atacantul roman are sanse mici sa fie pastrat.

George Puscas a revenit in proprietatea lui Inter, dupa ce Palermo a intrat in faliment. Atacantul de 23 de ani este insa un jucator curtat, mai ales in urma prestatiilor excelente de la EURO 2019, unde a ajuns in semifinale cu nationala Romaniei, pentru care a marcat patru goluri.

Cei de la Inter au speculat momentul si Antonio Conte l-a chemat sa se alature lotului lui Inter pentru turneul de pregatire din Asia. Internationalul roman a facut deja vizita medicala si a intrat in programul echipei. Gazzetta dello Sport dezvaluie insa planul pe care Inter il are in realitate cu George Puscas.

Cei de la Inter spera ca Puscas va impresiona si in meciurile amicale, deoarece dorinta lor este sa castige ”cateva” milioane de pe urma lui. Sefii ”nerazzurilor” vor fi astfel deschisi la orice oferta vine pentru George Puscas.There are no comments

Add yours