cartu

Piturca si Cartu se contrazic pentru prima oara – Probleme in paradis?  • Inca de prima oara cand s-a anuntat aducerea lui Victor Piturca in postura de manager responsabil de tot ce misca in club, suporterii s-au intrebat cum se va intelege acesta cu Sorin Cartu, o personalitate puternica si el
  • Iata ca apare o prima contrazicere intre cei doi, de la distanta
  • Daca Piturca a facut clar declaratii in trecut cum ca FCSB nu este Steaua, Cartu a iesit de curand cu o declaratie in sens opus: ‘Pentru mine asta (n.r. FCSB) este Steaua’Iata declaratia recenta a lui Sorin Cartu:

„Intotdeauna Steaua – Craiova e un meci special. Orgoliile sunt atat de mari incat starea de spirit nu are cum sa fie altfel decat la cote inalte. Astea sunt meciurile care ar trebui sa le dea incredere jucatorilor, sa puna presiune pe ei intr-un mod pozitiv. Duminica ma astept la un adversar crancen, dar va da de noi intr-o stare de excitatie maxima. Va iesi o inclestare pe cinste!”

„Pentru mine asta este Steaua, asa cum si echipa asta e Universitatea. Eu cred ca echipa adevarata e aia care joaca la cel mai inalt nivel, in primul esalon, nu prin cine stie ce cotloane”

Declaratia lui Piturca din luna august a acestui an:

”FCSB nu e Steaua, e doar FCSB”

Cateva minute mai tarziu, Victor Piturca a continuat ironiile la adresa actualei echipe a lui Gigi Becali. Intrebat daca i-ar da un sfat prietenesc lui Edward Iordanescu in privinta posibilei sale treceri de la Gaz Metan la FCSB, fostul mare atacant al Stelei a replicat: ”Iar ma intrebi de FCSB? Intreaba-ma, te rog eu frumos de cluburi mari, de Steaua, de Dinamo. Vorbesc foarte serios, nu trebuie sa se supere nimeni. Nu ma intrebati de aceasta echipa pentru ca nu vreau sa-l deranjez pe patron, sau ce este el acolo” a mai spus, printre zambete, Victor Piturca.

There are no comments

Add yours