piturca

Piturca schimba cotele Craiovei la Pariuri – Ce sanse are Universitatea sa ia titlul  • Venirea lui Piturca la Craiova aduce incredere nu doar in randul fanilor, ci si al caselor de pariuri
  • Cota Craiovei a scazut pentru a lua titlul in Romania si a ajuns la 8
  • Craiova e cotata la fel ca Viitorul, cu sansa a doua, dupa CFR, sa ia campionatulVictor Piturca a fost prezentat oficial drept noul manager general al formatiei Universitatea Craiova. Fostul selectioner va decide abolsut tot ce „misca” in Banie, urmand a se ocupa de politica de transferuri dar si de pregatirea formatiei.

Venirea lui Piturca in Banie a declarat clar ca obiectivul sau este titlul si a creat o emulatie incredibila in jurul echipei. La primul antrenament care a urmat conferintei de presa in care „Piti” a fost prezentat oficial, au fost prezenti in jur de 2000 de fani.

Victor Piturca va debuta pe banca oltenilor in duelul cu FCSB care va avea loc in week-endul viitor in Banie.

2.22 este cota la Betano pentru ca Piturca sa debteze cu victorie in Universitatea- FCSB!

Interesant este ca venirea lui Piturca in Banie au sporit si increderea bookmakerilor in formatia olteana care dupa mult timp este vazuta clar, datorita in primul rand lui Piturca, o forta care va avea un cuvant greu de spus in lupta pentru titlu.

Craiova a devenit in acest moment a doua favorita la titlu dupa campioana CFR Cluj, avand o cota de 8.00 la Betano pentru a reusi aceasta performanta dupa o pauza de trei decenii.

Echipa lui Dan Petrescu ramane in continuare favorita pentru a-si pastra trofeul, avand cota 1.75 pentru a reusi aceasta performanta.

There are no comments

Add yours