piturca6

Piturca incearca sa convinga 3 jucatori sa vina la Craiova  • In aceste zile se speculeaza o multime de nume care ar putea ajunge in Banie
  • Piturca are o lista lunga, de 12 nume cel putin cu jucatori cunoscuti cu care a mai lucrat, insa doar 3 au sanse ceva mai mari sa fie adusi
  • E vorba de Valerica Gaman, Gabriel Torje dar si de Alexandru Maxim
Valerica Gaman, actualmente la Al Shabab este prima tinta a lui Piturca pentru intarirea defensivei. Este titular la Al Shabab, dar nu ar spune ”nu” unei repatrieri. Gaman este unul dintre fotbalistii preferati ai lui Piturca. La 30 de ani, fostul selectioner considera ca Valerica nu si-a spus inca ultimul cuvant in fotbalul romanesc. A crescut la Craiova si a mai jucat in Banie intre 2006 si 2011.

Gabriel Torje este o alta tinta a lui Piturca. Internationalul in varsta de 29 de ani este la un pas de o intelegere cu Chennaiyin din India, unde va juca (se pare) in urmatoarele sase luni. Apoi ar urma sa vina la U Craiova. Torje are 56 de selectii in echipa nationala a Romaniei.

Bomba pe care Victor Piturca vrea sa o dea este insa Alexandru Maxim. Internationalul roman de la SV Mainz nu joaca in Bundesliga si, desi respinge ideea revenirii in Romania, nu ar respinge si ideea de a lucra alaturi de Victor Piturca, factorul principal de incredere care l-ar determina sa semneze cu U Craiova.

There are no comments

Add yours