piturca5

Piturca, in ‘concediu’, in Turcia: ‘Cine crede ca el incepe cu o pauza, se insala’  • Alin Buzarin scrie un editorial foarte interesant in Gazeta Sporturilor despre intreaga situatie de la Craiova
  • Printre altele, el mentioneaza si faptul ca Piturca sigur nu isi incepe activitatea la Craiova cu o vacanta
  • Mai multe nume de fotbalisti sunt vehiculate in ultimele zile si cu siguranta telefonul lui Piturca suna intr-o veseliePiturca a semnat pe 22 august si incepe treaba pe 1 septembrie. A anuntat ca pana atunci pleaca intr-o vacanta antamata mai demult. Dar cine crede ca noul numar unu al Craiovei incepe cu o pauza se insala! De acolo de unde va fi, Piturca va incinge telefonul, pentru ca mai sunt aproape doua saptamani din perioada de transferari. Cu lotul de acum (a spus-o Daniel Stanciu la DigiSport, dar o observa toata lumea), Craiova nu ia campionatul nici daca-l pune pe banca pe Mourinho. Trebuie refacuta complet defensiva centrala. Mai trebuie ceva si in atac. Plus un al doilea titular U21 valoros si competitiv, alaturi de Mihaila.

La debutul precedentului mandat al lui Piturca, in toamna lui 2010, Craiova era pe ultimul loc, iar la primul sau meci, cu Sportul (castigat foarte greu cu 1-0, pe final), vechiul stadion s-a umplut ochi, cu peste 30.000 de oameni. Acum, primul meci din noua era e cu FCSB, pe 15 septembrie, si se va pleca de la notiunea de sold-out.

Tot editorialul poate fi citit  AICI.

There are no comments

Add yours