piturca6

‘Piturca impune respect. Ingheata vestiarul cand intra el’ – Cine face declaratia  • Victor Piturca a fost primit cu mult entuziasm atat de fani, cat si de iubitorii fenomenului fotbalistic
  • Marius Sumudica a facut o declaratie mai ampla despre cum il vede el pe Piturca
  • Sumudica e de parere ca venirea lui Piti creste sansele Craiovei la titlu cu 40%”Piturca, la Craiova? Venirea lui va creste, cu cel putin 35-40%, sansele echipei de a se bate la titlu. Impune respect. In primul rand, numai cand il vezi. E un tip care se ingrijeste, care arata bine, din punct de vedere masculin, un barbat, un barbat care are personalitate. Un om care atunci cand paseste in cabina, trebuie sa inghete toata lumea. Eu asa il vad.

Si eu am personalitate, dar s-a mai pus ceva, asa, pe colacel, ceea ce nu e profesional. Dar, Piturca, la cum arata…, ca sa nu mai vorbim de fotbal, ca nu e cazul. Va controla vestiarul, se va implica”, a spus Marius Sumudica, intr-o interventie telefonica IN DIRECT gazduita de emisiunea Fotbal Club.

”Apoi, publicul din Craiova va umple stadionul, asa ca se pot bate la campionat, mai ales ca CFR este implicata pe mai multe planuri si aici ma refer la Europa League. Nu le va fi usor sa joace meviuri din trei in trei zile cu jucatori de peste 30 de ani”, a mai spus Sumudica, la Digi Sport.

There are no comments

Add yours