mirko

Pigliacelli a confirmat ca Piturca l-a tinut la Craiova: Am avut oferte, ma bucur ca domnul Piturca ma apreciaza  • Mirko Pigliacelli nu a avut un inceput de sezon tocmai stralucit la Craiova, insa prestatiile de anul trecut l-au facut sa fie printre cei mai bine cotati jucatori
  • El a avut oferte din Italia, insa dupa venirea lui Piturca totul s-a limpezit: antrenorul a pus conditie ca portarul sa fie tinut la echipa cu orice pret
  • Mirko a confirmat ca a avut oferte si ca Piturca il doreste la echipaMirko Pigliacelli a confirmat faptul ca a avut oferte de a pleca de la Universitatea Craiova, in aceasta vara, dar a preferat sa lucreze cu Victor Piturca, pentru a incerca sa aduca titlul in Banie.

“Am auzit si eu despre oferte, dar adevarul e ca sunt foarte fericit la Craiova. Ma bucur ca domnul Victor Piturca ma apreciaza si sunt sigur ca daca vom munci bine, vom avea o sansa sa castigam titlul anul acesta”, a spus Pigliacelli.

Torino a fost echipa care s-a interesat serios de serviciile portarului de 26 de ani, iar italienii au fost dispusi sa ofere 2.5 milioane de euro pentru acesta. Conducerea oltenilor a refuzat suma, preferand sa il pastreze.

There are no comments

Add yours