contra

Pana si presa din Malta rade de Cosmin Contra: ‘ Sa fie dezamagit de cum arata Romania’  • Cei din Malta au publicat articole prin care il critica pe Cosmin Contra
  • Pana si ei stiu ca fotbalul lor e unul slab si sunt impresionati de cat de aproape au fost sa obtina un rezultat bun cu noi
  • Cosmin Contra e criticat din toate partile in aceste zile„Am pierdut, dar am iesit cu capul sus”, au scris jurnalistii maltezi de la Net News. Editorul publicatiei a continuat si l-a criticat pe Cosmin Contra pentru ca inaintea meciului a cerut ca diferenta de scors sa fie cat mai mare.

„Am pierdut, dar m-am simtit mandru ca sunt maltez si ca la finalul celor 90 de minute jucatorii nostri au avut o performanta apreciata de tot stadionul. Am avut disciplina tactica si o posesie mult mai buna decat inainte. Am pierdut din cauza unui singur gol, dar puteam usor sa obtinem un alt rezultat.

Golurile la care visa Cosmin Contra inaintea meciului de la Ploiesti nu au venit si el ar trebui sa fie dezamagit de ceea ce arata Romania sub comanda sa. Nu e de mirare ca presiunea creste pentru selectionerul Romaniei”, a scris editorul sursei citate, conform TV Digi Sport.

O alta publicatie, Times of Malta, a avut aceeasi nota pozitiva legata de nationala lui Raymond Farrugia: „Eroica Malta, anulata de golul lui Puscas”.

Malta Today a notat: „Malta, esec la limita in fata Romaniei”, in timp ce The Malta Independent a scris: „Capul lui Puscas pedepseste brava echipa a Maltei”.

There are no comments

Add yours