piturca

Oficial! Victor Piturca a intrat ‘in paine’ la Universitatea Craiova: ‘E unul dintre cei mai mari antrenori ai Romaniei’  • Victor Piturca a preluat functia de manager al echipei Universitatea Craiova incepand cu 1 septembrie
  • De astazi el este responsabil de transferuri, de centrul de copii si juniori, de echipa mare, de schimbari si tactica
  • Piturca va sta pe banca Craiovei la toate meciurile. E inca neclar daca va avea si un antrenor desemnat care sa conduca antrenamenteleEugen Neagoe, apropiat al lui Piturca, este de parere ca oltenii il vor avea la echipa pe unul dintre cei mai mari antrenori din Romania. De asemenea, fostul antrenor al lui Dinamo, a precizat ca ”Piti” nu tine ranchiuna, asa cum cred multi oameni.

„Chiar daca se spunea despre el ca este ranchiunos, se mai vehicula asa ceva, nu este deloc adevarat. Victor Piturca este unul dintre cei mai mari antrenori romani ai tarii” a declarat Eugen Neagoe pentru DigiSport.

”Piti e un antrenor cu un CV impresionant, cu o cariera fotbalistica impresionanta si cu personalitate. Asteptam sa aducem si jucatori foarte buni. Avem antrenori buni”, a spus Hagi, in cadrul unei conferinte de presa.

”Daca va fi antrenor, e o surpriza, pentru ca nu a antrenat de multi ani! Nu ma asteptam sa revina in fotbalul romanesc.

Craiova va fi mai puternica, pentru ca are o experienta, are un nume si a facut foarte mult pentru fotbalul romanesc. Sunt convins ca va aduce ceva in plus la Craiova, mai ales ca are un lot foarte bun de jucatori acolo”, a spus Petrescu, in cadrul unei conferintei de presa.

Primul meci oficial al lui Piturca va fi derby-ul cu FCSB, programat pe 15 septembrie.

There are no comments

Add yours