neymar

“Neymar este evident mai slab decat Messi sau Cristiano Ronaldo!”  • Declaratie care incinge spiritele in lumea fotbalului
  • Un fost fotbalist de la Chelsea, acum comentator TV, sustine ca Neymar e mai slab ca Messi si Ronaldo
  • Mai mult, el se declara nedumerit de ce Barcelona ar avea nevoie de NeymarFost fotbalist la Chelsea sau Marseille, iar acum realizator de emisiuni sportive, Tony Cascarino, crede ca brazilianul nu se ridica la nivelul lui Messi sau Cristiano Ronaldo.

“Neymar are talent extraordinar, poate face cu mingea trucuri de care putini sunt capabili, seamana cu un baschetbalist de la Harlem Globetrotters. Dar nu cred ca joaca in aceeasi liga cu Leo Messi si Cristiano Ronaldo.

De aceea, nu inteleg de ce Barcelona ar avea nevoie de el. Nu inteleg de ce ar da un munte de bani. Poate doar pentru ca vinde bine, am inteles ca tricourile lui sunt la mare cautare si nu ma mira deloc, este un fotbalist talentat.

Dar este vorba despre o suma imensa! Dembele si Coutinho sunt jucatori de peste 130 de milioane de euro! Daca-i dai pe ei si 90 de milioane de euro cred ca PSG va accepta fara sa stea pe ganduri!,“ a declarat Cascarino.There are no comments

Add yours