narcis

Narcis Raducan, declaratie ciudata despre meciul Craiova – FCSB: ‘E un antrenament…’  • Narcis Raducan, oficial din tabara bucurestenilor, spune ca meciul cu Craiova in fata a 25.000 de suporteri e un antrenament pentru FCSB pentru cand vor juca in fata a 50.000 (?!?)
  • Declaratia surprinde in conditiile in care FCSB are mari probleme cu suporterii si de curand a inceput sa organizeze chiar tombole cu premii pentru a aduce oamenii la stadion
  • In schimb, Raducan are doar vorbe de lauda la adresa noului antrenor de la Craiova„Ne pregatim ca pentru un meci mare. Acest club, indiferent cum s-a numit el, a stiut tot timpul sa gestioneze meciurile mari. Cel putin din punctul meu de vedere, Craiova – FCSB e un meci mare al campionatului.

Sper ca staff-ul nostru sa pregateasca mental echipa pe o linie pozitiva si nu sa ne fie teama de aia sau de aia. Esti fotbalist, trebuie sa fii pregatit sa joci cu 25 de mii de spectatori. E un antrenament pentru 50 de mii”, a zis Narcis Raducan la TV Telekom Sport.

„Piturca este un antrenor care depaseste perimetrul Ligii 1, ma refer ca si valoare si anvergura. In aceste conditii, e clar ca preia o presiune enorma. Toata lumea se asteapta sa se bata la campionat din prima zi. Va fi o presiune pentru ei, joaca acasa, toata lumea vrea ca Piturca sa le aduca victoria.

Noi cred ca suntem la aceeasi inaltime in ceea ce priveste motivatia. Am trecut un hop si nu am facut-o doar asa, ca sa atragem atentia, dimpotriva. Vrem sa insiruim mai multe meciuri cu rezultate bune”, a adaugat Narcis Raducan.

There are no comments

Add yours