uniti

Halucinant: Ultrasii Romaniei au huiduit intentionat momentul de reculegere. Care a fost motivul  • Ultrasii care se prezinta la meciurile Nationalei si care au mai cauzat si alta data suspendarea terenului, au niste explicatii halucinante pentru comportamentul lor
  • Ei se declara nationalisti si ar fi fost nemultumiti de faptul ca nu s-a tinut moment de reculegere pentru militarul roman mort in Afganistan
  • Romania a incalcat 5 din cele 6 reguli UEFA privind suporterii si risca o suspendare drasticaIata ce au scris ultrasii pe FAcebook:

„Nu ca am avea de ce sa dam explicatii celor ce comenteaza din fata tastaturii, insa tinem sa precizam ca momentul pirotehnic a fost inceput inaintea momentului de reculegere. Nu am avut vreo intentie sa stricam un moment solemn ce nu a fost anuntat in prealabil, am avut un moment spontan inaintea inceperii jocului pentru a evita vesnica eticheta de «vinovati pentru meciurile cu portile inchise». Acesta este stilul nostru de viata si de manifestare, suntem mereu prezenti, suntem mereu ultra’ si nu ne veti opri niciodata!”, au scris ultrasii in prima postare.

Pe urma, au revenit cu inca un mesaj in care isi cer, ironic, scuze, semnaland ca nu sunt de acord ca a fost omagiata doar fiica lui Luis Enrique, Xana: „Ne cerem scuze pentru momentul de reculegere ratat, n-am auzit cand militarul roman mort in Afganistan a fost mentionat”.

There are no comments

Add yours