hagi

Hagi ataca patronatul Craiovei: ‘Se lauda ca vinde cu 7 si nu dati 1.25 pe Ghita?’  • Gica Hagi ar fi fost dispus sa-l dea pe Ghita la Craiova pentru 1,25 de milioane de euro
  • Conform unor informatii, Craiova ar fi oferit 700.000 de euro insa nu s-a ajuns la o intelegere
  • Hagi a facut referire la acest subiect intr-o conferinta de presa recenta„Craiova se lauda ca vinde cu 5, ca vinde cu 7. Pe Ghita nu puteti sa dati 1,25 de milioane de euro, cat am cerut? Am cerut mult? Va deveni cel mai bun fundas central. Am castigat trofee, jucatorul meu nu e valoros?”, a spus Hagi in conferinta de presa de dupa meciul din etapa a 2-a.

Iata si declaratiile si contextul in care Hagi a vorbit despre situatia de la Craiova si scandarile publicului pentru demiterea lui Papura:

‘Cea mai mare problema la Dinamo e ca se cearta intre ei. Echipele mari pot face lucruri bune. Ei trebuie sa se uneasca, numai impreuna sunt puternici.

Dinamo, Steaua si Craiova…Craiova deja e bine, dar am vazut ca si acolo, deja dupa prima etapa…se lucreaza singuri, n-au rabdare.

Traditia si succesul nu se cumpara. E greu sa gasesti ce au aceste trei cluburi: Craiova, Steaua si Dinamo. Sunt lucruri care sunt importante. Noi incercam acum sa ne facem un spirit si o traditie, dar eu asa cred, cand echipele astea sunt la nivel mare, atunci putem sa speram sa iesim campioni europeni sau mondiali, asa sper.

Acolo trebuie sa fie cei mai puternici oameni. Steaua trebuie sa faca ceva, Dinamo sa faca ceva. Eu sunt doar formatorul lor, nu pot sa am spiritul lor oricat as vrea. ‘There are no comments

Add yours