popescu

Gica Popescu da peste nas Craiovei: ‘Avem si alte oferte pentru Ghita’  • Gica Popescu taie din elanul Universitatii Craiova in negocierile pentru Ghita dar si pentru Boboc
  • Popescu anunta ca Viitorul are oferte si din alte parti pentru Ghita, asa ca Craiova nu e favorita
  • Ultima oferta despre care se spune ca ar fi fost inaintata de olteni e de 2 milioane de euro pentru Ghita si BobocLa revenirea din Belgia, Gica Popescu a dezvaluit ca nu doar gruparea din Banie il doreste pe Ghita, MVP-ul finalei Cupei Romaniei.

“Craiova nu e singura echipa care l-a ofertat pe Ghita, dar prefer sa nu ne gandim acum la lucrul acesta, ne gandim sa indreptam erorile de aseara si sa castigam meciul cu Hermannstadt”, a declarat presedintele Viitorului.

Hagi a anuntase ca Ghita e prea scump pentru Universitatea Craiova. “Are oferta sa se duca, dar nu il las, ramane cu noi. A avut de la Craiova, dar e prea scump pentru ei. Va fi unul dintre fundasii importanti ai Romaniei”, a spus managerul tehnic al Viitorului.

Oltenii ofera doua milioane de euro pentru Ghita si Boboc, fotbalisti care nu sunt titulari la Viitorul, detaliu ce alimenteaza speculatiile referitoare la un transfer iminent. Conform site-ului de profil transfermarkt.de, Virgil Ghita e cotat la un milion de euro, iar Radu Boboc are o cota de 900.000 de euro.There are no comments

Add yours