tanase

Florin Tanase, oferta de salariu de 1 milion de euro pe an  • Florin Tanase are o oferta de salariu de un milion de euro pe an pentru ca sa isi prelungeasca contractul la FCSB
  • Oferta este una dintre ele mai bune oferite de club unui jucator de-a lungul timpului
  • Tanase e dorit in America unde ar incasa mult mai multi baniGigi Becali s-a hotarat sa ofere unui jucator un salariu fara precedent in istoria ros-albastrilor. Finantatorul FCSB este dispusa sa-i ofere lui Florin Tanase un salariu de 1.000.000 de euro pe an pentru a semna un nou contract cu echipa sa.

Becali este impresionat de Tanase pe care-l considera un jucator esential pentru FCSB si vrea cu orice pret sa-l pastreze la echipa. ”Decarul” vicecampioanei este dorit in America, dar este urmarit si din campionate puternice din Europa.

”Lui Tanase ii fac 25.000 salariu, daca intram in Europa. Apoi, la anul, daca intram in Liga, ii dau 50.000 euro/luna. Imi place prea mult de el ca sa il dau. O sa ii fac chiar un milion salariu pe an, daca lucrurile merg bine.

Ia un milion pe an, semnezi pe cinci ani si aia e. Tanase abia acum incepe sa dea randamentul scontat, are 24 de ani”, a anuntat Becali, la Digi Sport Special.There are no comments

Add yours