andone

Florin Andone, cel mai mare salariu al unui jucator roman – Cati bani castiga  • Florin Andone a dat lovitura cu mutarea la Galatasaray. El a devenit cel mai bine platit fotbalist roman
  • La doar 26 de ani el a ajuns sa castige 2,5 milioane de euro pe an
  • Mai jos aveti clasamentul celor mai bine platiti fotbalisti romani:Site-ul sporx.com a scris ca Florin Andone va primi un salariu anual de 2,5 milioane de euro la Galatasaray Istanbul, devenind astfel cel mai bine platit fotbalist roman. El l-a devansat pe fundasul Stefan Radu, care primeste 1,4 milioane de euro la Lazio Roma. Urmatorii fotbalisti romani in topul incasarilor sunt Vlad Chiriches (Sassuolo) si Razvan Marin (Ajax Amsterdam), ambii cu cate un milion de euro, si Ionut Radu (Genoa), cu 800.000 de euro.

Atacantul Florin Andone a fost cedat sub forma de imprumut in acest sezon de Brighton & Hove Albion la Galatasaray Istanbul si a devenit cel mai bine platit jucator roman al momentului. Internationalul roman in varsta de 26 de ani va avea o concurenta acerba la campioana Turciei, oficialii Cim Bom aducandu-l in aceasta vara si pe columbianul Radamel Falcao.

There are no comments

Add yours