balgradean

FCSB n-are portar pentru meciul cu Craiova – Balgradean, out – se apeleaza la solutii de avarie  • FCSB s-a trezit fara portar pentru meciul cu Universitatea Craiova, dupa ultima etapa disputata in campionat
  • Balgradean s-a rupt in meciul cu Viitorul si se pare ca nu va fi capabil sa revina pana la meciul cu Craiova
  • Echipa bucuresteana va apela la cel de-al treilea portar al echipei, Toma Niga, in varsta de 22 de aniIn urma meciului cu Viitorul, Balgradean s-a accidentat si este suspect de ruptura musculara.

Vestea rupturii lui Balgradean vine ca o lovitura pentru vicecampioana Romaniei care are foarte multi jucatori indisponibili din cauza accidentarilor. Desi portarul a incheiat meciul pe teren, acesta ar putea prezenta o ruptura musculara serioasa.

FCSB ar ramane astfel cu un singur portar, Toma Niga, in varsta de 22 de ani, deoarece si Andrei Vlad este accidentat. Pauza competitionala ar putea sa o ajute pe FCSB sa isi recupereze unul din portari, mai ales ca dupa aceasta urmeaza doua meciuri importante, in deplasare cu Universitatea Craiova si cu Campioana Romaniei, CFR Cluj pe teren propriu.

There are no comments

Add yours