arena

Facebook Watch va fi prezent la meciul Dinamo – Universitatea Craiova. Povestea fotbalului din Romania va si spusa intregii lumi  • Dinamo si Universitatea Craiova colaboreaza cu Facebook pentru a spune fanilor din intreaga lume povestea din spatele echipelor de fotbal din Romania
  • Meciul direct dintre cele doua echipe este reprezentativ pentru fotbalul din tara noastra pentru pasiunea si incrancenarea, dar si dragostea pentru fotbal de care dau dovada cele doua parti
  • Aceasta poveste frumoasa se va transforma intr-un documentar video pe care il veti putea vedea marti pe facebookUn documentar marca Facebook, de 15 de minute, va fi publicat marti, in premiera pe fan-romania.ro, cu imagini din spatele pregatirii si desfasurarii meciului Dinamo – Craiova.

In spatele unui asemenea meci e o pregatire importanta, multi oameni care lucreaza pentru ca toate lucrurile sa functioneze, pentru ca fanii sa se bucure de pasiunea fotbalului.

Acest documentar va prezenta imagini in premiera cu atmosfera pe care un asemenea derby o are.

Canadianul care iubeste hokey-ul dar vrea sa ajute fotbalul din Romania

Interesant este ca in spatele acestui proiect fantastic se afla un canadian iubitor de hokey care a lucrat timp de 2 ani pentru a putea face acest documentar.

El vrea sa ajute echipele de fotbal din Romania sa fie mai aproape de suporterii lor, prin Facebook. Printr-o mai buna comunicare prin retelele sociale intre fani si cluburi, Romania poate aduce din nou suporterii in numar mare la stadion.

Documentarul tocmai asta le va arata fanilor de la noi din tara: pasiunea si bucuria de a merge si a savura un meci de fotbal chiar pe stadion, atmosfera inegalabila de la un derby de traditie.

‘Sunt canadian si imi place hokey-ul, iar job-ul meu in Romania este sa ajut la promovarea acestor echipe de fotbal pentru a avea cat mai multi fani. Asta e tot. Vreau doar sa ajut echipele de fotbal sa se promoveze cat mai bine’, a declarat Brian Pike, media consultant la Stadeum Sports.There are no comments

Add yours