donkor

Donkor a dat lovitura – transfer in Austria, prima liga – VIDEO cu gafele monumentale de la Craiova  • Donkor a reusit sa se transfere la Sturn Graz, in prima liga din Austria
  • Jucatorul a fost primit cu entuziasm de noua sa echipa, oficialii spunand ca e profilul de jucator de care aveau nevoie
  • Noi vrem sa va aducem aminte doar cateva dintre gafele sale monumentale de la Craiova. Aveti imagini, mai jos:Isaac Donkor (24 de ani), fundasul pe care U Craiova l-a trimis in “exil” in incercarea de a scapa de el, si-a gasit echipa. Dat afara, in cele din urma, din Banie, aparatorul central a semnat cu austriecii de la Sturm Graz. Clubul din Austria a facut anuntul oficial, iar Donkor a fost primit cu bratele deschide de noua sa formatie.

Donkor s-a despartit, in vara, de Craiova si a semnat un contract cu Sturm Graz. Austriecii sunt foarte incantati de transferul lui Isaac Donkor, trecut in cariera sa si pe la Inter. Fundasul va imbraca tricoul cu numarul 20 la Sturm Graz. “Aveam mare nevoie de un jucator de profilul lui”, a spus directorul sportiv al lui Sturm Graz, Gunter Kreissl.

La Craiova, Isaac Donkor a adunat 34 de meciuri in toate competitiile, timp in care a marcat un gol si livrat doua pase decisive pentru colegii sai. Inter, Bari, Avellino si Cesena sunt echipele pe la care a mai trecut Donkor inainte de a semna cu oltenii de pe “Ion Oblemenco”.

There are no comments

Add yours