dinu

Dinu da de pamant cu Contra: ‘E distractiv baiatul asta. Descheiat la camasa, sa se vada lantisoarele. Nu are strategie fotbalistica’  • Cornel Dinu il critica pe Cosmin Contra chiar si dupa victoria cu Malta
  • El ii reproseaza lipsa de cunostinte in materie de fotbal si de strategie
  • Mai mult, il ironizeaza pentru aspectul sau si imaginea pe care incearca sa o afiseze“Dupa parerea mea, este distractiv ca am incurajat tactic baiatul asta care seamana cu Banderas. Cu Cholo Simeone nu, ca ala stie fotbal. El incearca cu Cholo, dar e mai mult teatral, eu cu Banderas. Si descheiat la camasa, sa se vada lantisoarele. Trebuia sa joace in romb la mijlocul terenului, la cum a inceput aceasta partida, cu Bordeianu, Cicaldau, Marin si Hagi. Bine, poate cu alti jucatori, asa cum vad eu, cu jucatori de la echipa care a confirmat in vara in Italia (nr. la Euro U21). Nu aveai nimic de pierdut.

Trebuia sa joci in romb la mijlocul terenului si contra Spaniei, ca sa blocheze mijlocul spaniol si sa creeze probleme cu doua varfuri pe Llorente si pe Ramos, adica pe stoperii lor. Din pacate, Contra incurca, pentru ca nu are cunostinte de strategie fotbalistica. El e un baiat care a jucat fotbal, e de apreciat cariera lui de jucator, dar aici trebuie sa ai o anumita pregatire si un anumit fler de antrenor. Suntem departe rau de tot. Raman la parerea ca jucatorii ii ai asa cum ii antrenezi. Iar Contra nu este antrenor de echipa nationala”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

There are no comments

Add yours