mihai roman

Dezastru pentru Mihai Roman – Ce se intampla cu jucatorul  • Mihai Roman era singura solutie ca fundas stanga pentru echipa
  • El s-a accidentat in meciul cu Milsami si si-a lasat echipa in inferioritate numerica
  • Mai mult, el nu va evolua in urmatorul meci de campionat, iar antrenorul trebuie sa gaseasca o solutie de avarieFCSB s-a impus cu 2-1 la Orhei, cu Milsami, dar a platit destul de greu. Mihai Roman, care la randul sau era o improvizatie in flancul stang al apararii, s-a accidentat! Bogdan Andone se vede nevoit sa apeleze la o improvizatie pentru a inlocui o alta.

FCSB a ramas si fara Mihai Roman (34 de ani) la meciul cu Milsami. Fotbalistul s-a accidentat pe finalul meciului de la Orhei si si-a lasat echipa in inferioritate numerica, intrucat Bogdan Andone efectuase toate mutarile. Acum, Roman urmeaza sa fie supus unor investigatii mai amanuntite, in timp ce antrenorului FCSB-ului ii revine sarcina de a cauta o noua improvizatie.

Mihai Roman a suferit o leziune musculara
Publicatia Fanatik scrie ca Mihai Roman s-a ales cu o leziune musculara la meciul cu Milsami. Pentru moment nu se stie cat de grava este aceasta, astfel ca medicii urmeaza sa dea un verdict mai clar si sa anunte cand va putea reintra Roman in echipa.

In functie de ce vor spune doctorii, Roman ar putea absenta intre cateva zile si cateva saptamani.There are no comments

Add yours