piturca

Detaliul mai putin observat din fotografia cu Piturca semnand contractul cu Craiova  • Victor Piturca a semnat un contract pe 3 ani cu Universitatea Craiova pentru functia de manager
  • Putina lume stie insa ca fotografia a fost facuta chiar la el acasa, in propria sufragerie, unde s-au purtat discutiile
  • Antrenorul, intr-o tinuta impecabila, a vrut sa ‘joace’ primul sau meci pe teren propriu, sa-si impuna de la inceput regulile si sa arate ca vrea sa fie la conducereManagerul general al clubului i-a invitat pe sefii gruparii la el acasa, in living, pentru a semna actele angajarii care a fost oficializata pe 22 august.

O dovedeste fotografia publicata pe canalele oficiale ale clubului din Oltenia, poza fiind facuta in vila din Pipera a fostului selectioner.

In timp ce alti oameni de fotbal ce cauta un angajament la un club in Liga 1 sunt dispusi sa faca diverse concesii, Piturca a dorit de la inceput sa-si impuna punctul de vedere in relatia cu gruparea patronata de Mihai Rotaru. Ar fi putut sa mearga fie la sediul companiei omului de afaceri din zona Romana a Capitalei, fie la Craiova, acolo unde va avea programul de lucru saptamanal. Antrenorul-manager de 63 de ani, imbracat si aratand impecabil, a semnat documentele la el acasa, in schimb, scrie GSP.

There are no comments

Add yours