craiova papura

Declaratie surprinzatoare: Craiova se batea la titlu si fara Piturca. Papura a facut treaba buna  • Dan Petrescu a surprins cu o declaratie despre Papura, Piturca si Universitatea Craiova
  • Antrenorul Clujului e de parere ca echipa s-ar fi batut la titlu chiar si fara venirea lui Piturca, acest lucru fiind un plus
  • Mai mult, Petrescu marturiseste ca Papura nu a fost apreciat pentru lucrurile bune pe care le-a facutDan Petrescu si-a exprimat aprecierea pentru fostul sau coleg Victor Piturca, dar considera ca si fara el oltenii ar fi fost o contracanditata serioasa la titlu.

„Mi-a fost coleg la Steaua, cand eu eram tanar si el pe final de cariera. L-am avut antrenor si este un antrenor foarte bun pe care il respect. Va aduce un plus la Craiova. Craiova, si cu Piturca, si fara, ar fi fost o echipa care se bate la titlu”, a spus Dan Petrescu, la TV Telekom Sport.

Totusi, Papura va ramane in continuare la Craiova, ca secund al lui Piti, iar antrenorul CFR-ului a tinut sa ii laude munca depusa in Banie.

„Vreau sa va spun ca Papura a facut o treaba buna, dar nu a fost apreciat. A facut lucruri extraordinare, dar in Romania nu se apreciaza astfel de lucruri”, a spus Dan Petrescu, la TV Telekom Sport.

There are no comments

Add yours