979846-romania-feroe-4-0

Declaratie halucinanta: ‘Sa nu subestimam Insulele Feroe, terenul va fi dificil’  • George Puscas socheaza cu o declaratie care arata cat de mica a devenit Nationala Romaniei
  • El a ajuns sa ne explice ca trebuie sa ne temem de o echipa precum Insulele Feroe
  • Romania a obtinut cu greu o victorie cu Malta, ne temem de Feroe dar speram la calificare la Euro 2020“Cred ca cele trei puncte sunt cele mai importante, publicul si suporterii voiau un joc mai bun, cu mai multe goluri, dar asa a fost sa fie. Cu echipele de genul asta, care se inchid si nu ataca e greu, nu am gasit destule spatii, e bine ca am marcat si am luat toate punctele”, a zis George Puscas dupa victoria cu Malta.

“Ma bucur ca marchez in continuare, este foarte important pentru mine, imi ajut echipa sa ia puncte si sper sa fac asta si de acum incolo, sa aduc victorii echipei, urmeaza meciuri si mai grele”, a mai zis George pentru ProX.

Intrebat daca meciul cu Insulele Feroe va fi doar o formalitate pentru echipa nationala a Romaniei, George Puscas a afirmat: “Sa nu subestimam Insulele Feroe, terenul va fi dificil, va fi sintetic, va trebui sa fim conctrati, ca sa luam cele trei puncte”.

“Pot spune ca vom da totul in urmatoarele meciuri, vad dorinta din partea colegilor mei. Trebie sa promitem ca vom da totul, sa stim ca am jucat pana la epuizare”, a mai zis Puscas.

Intrebat despre meciul cu Spania, pierdut de “tricolori” cu 2-1, in care Puscas putea egala pe final de meci, atacantul roman a explicat: “Am revazut pana dimineata faza, nu a fost sa fie, am prins-o bine, am prins-o perfect, probabil cand o prinzi prost intra. Oricum, trebuie sa trecem peste, suntem in carti, suntem la mana noastra, sa asteptam meciurile grele, trebuie sa fim pregatiti”.

There are no comments

Add yours