contra

Da de pamant cu Contra: ‘Ti-e rusine. A gresit formula de start’  • Cosmin Contra este pus la zid si de managerul actual de la Voluntari, Ioan Andone
  • Acesta nu se sfieste sa spuna direct faptul ca tactica pentru meciurile Romaniei a fost gresita
  • In meciul cu Spania strategia a fost corectata la pauza“Prima repriza cu Spania nu e de comentat. Ce sa comentezi, ca ti-e rusine, ca a gresit Contra, ca a facut o formula gresita de inceput, dar a corectat la pauza? A gresit formula de start, a gresit sistemul. Probabil n-a avut incredere sa aleaga doi din cei trei fundasi centrali.

Daca a ales formula cu cinci fundasi a ales cel mai prost cei trei mijlocasi centrali (n.r. Deac, Razvan Marin si Stanciu). Cat au recuperat ei? Uitati-va pe date. De ce n-a jucat cu Bordeianu, care e mai defensiv? Sau cu Anton, care e mai agresiv?”, a declarat Andone, la “Fotbal Club”.

“Prima repriza putea juca cu zece fundasi si tot isi creeau 5-6 ocazii mari de gol, noroc cu Tatarusanu.

Cu cine se deschide pe margini? Benzar cat de cat OK, cu Tosca, cand a deschis Tosca? Daca il aveai pe Bancu era altceva, Vatajelu era a doua solutie pe care trebuia sa o aiba acolo.

Putea juca 4-2-3-1, cu doi mijlocasi centrali de recuperare, putea fi un cuplu Bordeianu-Anton, de ce sa fie Razvan Marin neaparat? Cu niste aripi mai rapide si cu Puscas in fata. El s-a corectat la pauza meciului cu Spania”, a mai spus managerul celor de la FC Voluntari.

There are no comments

Add yours