vatajelu2

Cui a dedicat Vatajelu golul + accidentul de masina in care a murit fotbalistul  • Bogdan Vatajelu a dedicat golul sau din Europa League pentru fostul sau coleg Josef Šural
  • Cei doi au fost colegi in Cehia, insa Josef s-a transferat in Turcia
  • El a murit intr-un accident de masina. Impreuna cu alti colegi au inchiriat un microbuz pentru a pleca mai repede dupa un meci. Soferul a adormit la volan si singurul decedat din accident a fost JosefDoar de trei luni se transferase Josef Šural la Alanyaspor. Atacantul in varsta de 28 de ani, international ceh, a renuntat la Sparta Praga pentru a avea un salariu mai bun. 500.000 de euro. Dar nu a apucat sa joace prea mult.

La ultimul sau meci, pe finalul lunii aprilie, nici nu a fost folosit. A ramas pe banca tot meciul la 1-1 in deplasare cu Kayserispor, echipa lui Sapunaru si Lung (ambii integralisti). La sfarsit, nu se stie de ce, sapte stranieri au decis sa se intoarca la Alanya cu un microbuz inchiriat. Šural, alaturi de angolezul Djalma (ex-PAOK), englezul Caulker (ex-Tottenham), senegalezul Papiss Cissé (ex-Newcastle), brazilienii Baiano si Welinton si ghanezul Isaac Sackey. Un drum lung. 570 de kilometri.

Tarziu in noapte, se apropiau de Alanya. Mai aveau doar cinci kilometri. La un moment dat, microbuzul a iesit de pe sosea, intrand in parapet. Potrivit directorului general al clubului turc, Hasan Çavusoğlu, ambii soferi, unul aflat la volan, altul in autovehicul, adormisera.

Ranit grav, Šural a fost transportat de urgenta la spital. Chirurgii nu l-au mai putut salva. Cehul a murit pe masa de operatie. Ceilalti jucatori au suferit rani minore.

Cei doi soferi au fost deja arestati si risca ani de inchisoare. Dar doi copii mici au ramas fara tata.There are no comments

Add yours