cristi ganea

Cristi Ganea nu vrea sa auda de FCSB: ‘Ar fi un pas inapoi’  • Cristi Ganea are probleme la Bilbao, insa jucatorul nici nu vrea sa auda de FCSB
  • Aparatorul stanga ar fi ideal pentru FCSB pe un post atat de deficitar
  • Din pacate el considera ca venirea in Romania ar fi un pas inapoi pentru cariera saFCSB e in cautare disperata de fundas stanga, iar in ultimele zile s-a reorientat catre Cristi Ganea (27 de ani) de la Athletic Bilbao.

Aparatorul stanga a fost lasat in afara lotului de antrenorul Gaizka Garitano pentru primul amical al ibericilor din aceasta vara, 6-1 cu Arena Club, si ar putea parasi formatia basca.

FCSB il vrea sub forma de imprumut, dar jucatorul nu vrea sa auda de o revenire in Liga 1, ba chiar isi doreste sa ramana la Bilbao si sa lupte pentru un loc in lot.

„Cristi e foarte bine la Athletic, chiar daca n-a fost in lot la primul amical. O revenire in Liga 1 ar fi un pas inapoi pentru el si nici nu-si doreste sa se intoarca in Romania.

Mai are contract doi ani cu Bilbao si e sigur ca poate prinde lotul de 18 in urmatorul sezon. Se pregateste mai bine ca niciodata in aceasta perioada”, a declarat unul dintre apropiatii lui Cristi Ganea pentru GSP.ro.There are no comments

Add yours