stadion

Craiova – FCSB – Cate bilete s-au vandut pana acum – SOLD OUT, foarte curand  • Asa cum era de asteptat, meciul dintre Craiova si FCSB este aproape de sold out
  • Se pare ca au mai ramas in jur de 4000 de bilete de vandut, iar meciul se disputa abia duminica
  • Universitatea a reusit o victorie istorica in meciul de anul trecut, de pe Oblemenco, pe care poate sa o repete cu Piturca la carma de aceasta dataFANATIK a aflat ca au mai ramas doar 4.000 de bilete pentru meciul dintre Universitatea Craiova – FCSB, iar suporterii din Banie mai au la dispozitie 7 zile pentru a-si achizitiona tichete pentru duelul care are loc pe Ion Oblemenco duminica seara.

Meciul cu FCSB o sa fie special pentru gruparea finantata de Mihai Rotaru, deoarece va fi primul pentru Victor Piturca din postura de oficial al Universitatii Craiova. Fostul selectioner al echipei nationale a Romaniei a ales sa accepte postul de manager al oltenilor in urma cu aproape doua saptamano, dar va incepe munca incepand cu meciul FCSB-ului.

Oltenii isi pot achizitiona tichete de la casele situate la Sala Polivalenta din Craiova, zilnic, intre 10.00 si 20.00, de la magazinul mobil situat in Piata Mihai Viteazu din Craiova (10.00 – 19.00), de la magazinul oficial situat in Electroputere Parc Mall, la etaj (10.00 – 22.00) sau de pe eventim.ro.

Partida dintre Universitatea Craiova si FCSB se joaca duminica, 15 septembrie, ora 21.00, in etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, pe stadionul Ion Oblemenco. Meciul este transmis de Telekom Sport, Look TV si Digi Sport.

There are no comments

Add yours