craiova

‘Craiova e principala favorita la titlu’ – Cine arunca bomba  • Venirea lui Victor Piturca aduce sperante mari in tabara din Craiova
  • Emil Sandoi, care e destul de ponderat in declaratiile sale, marturiseste ca Universitatea e favorita principala la titlu in acest an
  • Cu toate ca a fost criticat Papura, echipa se afla pe un loc bun in clasament la finalul mandatului sau si are suficiente puncte pentru a incepe batalia pentru lupta la titlu“Craiova ne-a obisnuit cu locurile fruntase in ultimii ani si ne-a obisnuit ca aproape in fiecare an sa faca un pas inainte in privinta performantelor pe care le obtine. In momentul de fata, era normal ca Victor Piturca sa declare ca isi doreste titlul. Ca sa fiu sincer, in acest campionat, avand in vedere problemele care au fost la FCSB, avand in vedere ca CFR joaca totusi grupe de Europa League, chiar daca ei si-au facut un lot valoros, cu jucatori de valori apropiate, chiar as putea sa spun ca, in momentul de fata, Craiova, prin mutarea pe care a facut-o, este principala favorita la castigarea campionatului”, a declarat Emil Sandoi, pentru Telekom Sport.

“Victor Piturca este un realist. Cred ca isi va alege strategia si in functie de jucatorii pe care ii are la dispozitie. In momentul de fata Craiova are un lot echilibrat, un lot care ii permite sa viseze la primul loc in campionat”, a adaugat Sandoi.

“Cred ca nu intamplator Victor Piturca a ales sa vina in aceasta perioada la Craiova. Automat a avut la dispozitie cel putin o saptamana far ciclul saptamanal de dinaintea jocului, in care sa cunoasca foarte bine jucatorii.

Bineinteles ca va fi un derby, pana la urma mai putin conteaza pozitia FCSB-ului din clasament. O echipa cu jucatori de valoare. Nu trebuie sa uitam ca totusi FCSB are jucatori de valoare. Pana la umra si Becali a investit foarte mult in transferurile pe care le-a facut.

Trebuie sa recunoastem ca exista un lot stufos acolo. Un lot cu jucatori de valoare care au demonstrat la cel mai inalt nivel si din punctul asta de vedere sa nu credem cumva ca va fi un joc usor pentru Craiova. Este un joc al orgoliilor pentru ca ati vazut, Craiova a avut o perioada destul de lunga in care nu a reusit sa castige cu Steaua.

Ar fi trei puncte importante pentru ca daca in momentul de fata sunt noua puncte intre Craiova si FCSB, va dati seama, in eventualitatea unei victorii, deja ne-am duce la 12 puncte.

Ar fi un pas important pe care Craiova il face. Eu sunt convins ca se va juca cu casa inchisa, nu numai acest meci cu FCSB. Sunt convins ca va fi o atmosfera de zile mari. Din punctul meu de vedere, Craiova pleaca cu prima sansa. Si cred ca va reusi sa castige acest joc”, a incheiat Sandoi.

There are no comments

Add yours