contra

Cosmin Contra a vazut alt meci: In primele 25 de minute am avut 3 ocazii clare si gol anulat gresit  • Cosmin Contra are niste declaratii aproape halucinante dupa meciul cu Malta
  • El sustine ca echipa Romaniei a dominat copios prima repriza, ba chiar a avut 2-3 ocazii mari in primele 25-30 de minute
  • Mai mult, da vina pe faptul ca arbitrii ar fi anulat eronat un gol care schimba complet soarta partidei“Cred ca primele 20-25 de minute am avut 2-3 ocazii clare, plus un gol valabil. Nu am avut luciditate, am vrut sa dam goluri multe. Daca inscriam la golul anulat, toata lumea se linistea, nu am facut un joc stralucit. Cu o echipa care in multe momente se apara cu 10 jucatori e foarte greu sa ii deschizi. Adversarul nu ne-a lasat sa ne facem jocul”, a declarat Contra, la Pro X, despre meciul cu Malta.

Selectionerul a gasit rapid “vinovatii” dupa meciul de duminica seara: “Pentru noi era o finala, am introdus o echipa tanara, fara experienta, care a facut ca jocul sa fie de foarte multe ori fara sens. Sunt trei puncte, ramanem in cursa calificarii. Trebuie sa analizez foarte bine si sa iau deciziile corecte la urmatorul meci”.

Cu toate acestea, Contra a gasit si partea plina a paharului: “Am castigat doi jucatori, pe Bordeianu si pe Rus. Au confirmat astazi”.

Multi au fost surprinsi sa vada ca selectionerul nici macar nu s-a bucurat la golul marcat de Puscas in repriza secunda, in minutul 47.

“Daca vrei sa-ti spun, eram intors. Eram intors si voiam sa spun ceva la unul dintre ajutoarele mele si nu am vazut golul”, a explicat Cosmin Contra la finalul meciului.

“Intrebati-l pe Razvan de ce a iesit suparat, mie nu mi s-a paraut dupa meci ca era foarte suparat. E normal, e jucator profesionist, nimeni nu-si doreste sa fie schimbat, dar sunt lucruri normale, care se intampla”, a mai spus Cosmin Contra.

There are no comments

Add yours