contra

Contra, sub tir-ul de critici: ‘Jucatorii sunt bulversati. Lucruri care nu ar trebui sa se intample’  • Cosmin Contra este puternic criticat si de Dorinel Munteanu
  • Acesta remarca faptul ca e debandada in echipa Romaniei, tactica se schimba de la joc la joc
  • Mai mult, Munteanu ii recomanda lui Contra sa asculte criticile pentru ca acestea pot fi constructive”Nu avem ce sa vorbim la superlativ. La meciul cu Spania nu putem sa ne legam de ultimele minute. Eu sunt un tip foarte pozitiv, dar nu cred ca avem sanse foarte mari sa ne calificam. Nu ma bag din punct de vedere tactic peste Cosmin, dar pot sa spun ca sunt lucruri care nu ar trebui sa se intample la Nationala. Eu nu am vazut un grup de 10-12 jucatori pe care Cosmin sa se poata baza. Se fac schimbari de la joc la joc. Este incredibil, acesti jucatori sunt bulversati” a atacat pentru inceput, Dorinel.

”Inaintea acestei duble sa renunti la Sapunaru asa usor? Tot timpul se fac sapte, opt schimbari de la joc la joc. Este incredibil! Nu se poate forma absolut nimic. Acei jucatori sunt bulversati. Mi se pare un lucru care nu trebuie sa existe in echipa nationala. Cred ca sunt lucruri mai grave acolo. La fel, Chiriches…spune ca ”avem atmosfera buna, suntem linistiti”… asa a spus si la Daum. Rezerva lor este ca avem doua meciuri cu Norvegia si Suedia si pot prinde meciuri fenomenale si sa le castige, dar eu sunt putin dezamagit. Noi nu avem un nucleu de baza, nu stiu cum gandeste Cosmin Contra si nu vreau sa ma bag peste el, dar un sfat i-as da: sa iasa din sfera lui de acolo si sa asculte criticile noastre pozitive, pentru ca nimeni nu vrea sa-i ia locul la echipa nationala. Multi vor sa il ajute, dar el este setat sa nu asculte de nimeni. Cosmin Contra nu stie sa fie smerit. Poate ar trebui sa asculte si ce zice presa. Problema nu este la jucatori, dar nu vreau sa vorbesc mai multe. Daca punem in calcul ca Insulele Feroe poate sa ne opreasca din telul nostru, inseamna ca chiar am ajuns de rasul lumii. Daca Sapunaru, capitanul echipei a fost indepartat atat de usor…cred ca putea sa aiba un discurs pozitiv macar la adresa lui. Pentru mine a fost un semnal de alarma de la inceput” a marturisit Dorinel Munteanu, intr-o interventie telefonica, in direct la Telekom Sport.

There are no comments

Add yours