contra

Contra, luat la misto: Era mai greu pentru Spania cu niste jaloane decat cu Romania  • Cosmin Contra are de suportat o multime de critici dupa prestatia din meciul cu Spania
  • Daniel Pancu a declarat a romanii au fost cel putin 45 de minute doar jaloane in teren
  • Mai mult, el declarat ca nu poti spune ca meritam egalul in partida cu ibericii, dupa felul in care am jucat“Diferenta valorica e imensa intre noi si ei, dar asta nu scuza cu nimic faptul ca o repriza am fost jaloane, am fost jaloane… Cred ca era mai greu pentru ei cu jaloane.

Pana nu am pus o talpa, pana nu le-am dat cate o palmuta peste nas sau peste dinti, sa ii controlam putin, nu am avut nicio sansa.Practic ne uitam la ei, nu putem sa intram cu 55.000 de oameni in spate si milioane in spate sa ne uitam la o echipa, chiar si Spania, cum joaca fotbal. Nu, se intra agresiv, dam si noi din coate, ne ascutim crampoanele si dupa aceea ne respecta”, a declarat antrenorul Rapidului.

Pancu e convins ca Romania a scapat ieftin dupa meciul cu Spania.

“Putea sa fie o catastrofa, putea sa fie 5-0 la pauza, adica nu s-a mai vazut in istorie asa ceva. Se putea termina egal, dar nu poti sa spui ca meritai egalul dupa jocul de ieri”, a mai spus Daniel Pancu.

There are no comments

Add yours