jucator

Cine e jucatorul de la AEK Atena care a semnat cu Craiova, cu 30 de minute inainte de incheierea perioadei de transferuri  • Craiova a dat o lovitura pe piata transferurilor cu doar 30 de minute inainte de inchiderea perioadei
  • Uros Cosic este fostul fundas al celor de la AEK Atena, are 26 de ani si a semnat un contract pe 3 ani cu echipa din Banie
  • Tot ieri a fost adus si Alexandru Matel la UniversitateaUniversitatea Craiova a anuntat un transfer cu chiar 30 de minute inaintea incheierii perioadei de Mercato. Uros Cosic (26 de ani), fostul fundas al lui AEK Atena, a semnat un contract pe 3 ani cu oltenii.

”Cu 30 de minute inainte sa se inchida perioada de transferuri, Uroš Ćosić a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 3 ani, cu optiune de prelungire pe inca un an si este noul nostru fundas central.

Campion al Greciei cu AEK Atena, a infruntat sezonul trecut in UEFA Champions League formatii precum Bayern Munchen, Ajax Amsterdam si Benfica Lisabona. Bine ai venit in familia Stiintei, Uroš si mult succes in tricoul alb-albastru!”, se arata pe contul de Facebook al oltenilor.

There are no comments

Add yours