piturca6

Cicaldau, ofertat. Piturca a stabilit regula: ‘Nu mai pleaca nimeni’  • Victor Piturca este o voce puternica in luarea deciziilor la Universitatea Craiova, lucru pe care nici macar Mangia nu il avea
  • Agentul lui Cicaldau a marturisit ca au existat oferte din Italia pentru Cicaldau, in valoare de 4 milioane de euro
  • Piturca a fost foarte clar la conferinta de presa: nu mai pleaca nimeni de la echipa“Nu mai pleaca nimeni, nu mi-am dorit sa plece nimeni. Eu pana nu evaluez jucatorii nu iau decizii. Am avut o discutie cu Fortes, m-a sunat el, i-am spus ca va ramane. Fanii sunt suparati, dar trebuie sa-l ajute. Fac un apel la ei”, a spus Piturca.

“Bologna l-a ofertat pe Cicaldau. Ei au dat 3,5 milioane – 4. Craiova dorea 7 milioane, nu ajungeau italienii la cifrele alea. In urmatoarele perioade de mercato, ori in iarna, ori in vara, Cicaldau va pleca.

Cicaldau a fost si in atentia unor formatii care joaca in Champions League la ora asta. Nu au facut oferte, dar au venit, l-au vazut de mai multe ori. Nu e ca nu s-au convins, dar suma pe care a cerut-o Craiova a fost prea mare.”, a declarat Pietro Chiodi, la Digi Sport Matinal.‘In general, am vazut aproape toate meciurile din prima liga. Le-am vizionat si ce pe cele din a doua liga. Sunt la curent cu absolut totul. Campionatul nostru e unul de valoare sub medie, sunt multi jucatori adusi de la echipe slabe. Vad ca, usor-usor, a urcat acum. Parca au venit jucatori de valoare mai buna. Sa marcheza goluri, lumea nu mai vine la stadion pentru ca spectacolul nu mai este acela care era odata.

CFR ramane cea mai buna echipa, la momentul asta, din fotbalul romanesc. Spre ca Craiova sa vina din spate si sa devina ea cea mai buna din Romania”, a spus Victor Piturca, intr-o conferinta de presa.

There are no comments

Add yours