piturca 2

Ce spun jucatorii Craiovei dupa primele antrenamente cu Piturca. Primele declaratii  • Fotbalistii Craiovei au avut parte de un program mai special pregatit de Piturca in aceste zile
  • Ei au avut parte de trei antrenamente pe zi, dar se declara impresionati de felul in care antrenorul se impune
  • Piturca va debuta tocmai impotriva celor de la FCSB“A fost multa oboseala, dar acum e bine, am avut o perioada grea, incepe insa o saptamana importanta. Speram ca se va umple stadionul la meciul cu FCSB, ca va fi un vulcan,” a declarat goalkeeperul italian, pentru Oltenia TV.

“Victor Piturca impune respect si cere respect la randul lui. A fost o perioada incarcata, au fost 3 antrenamente pe zi, nu exagerat de grele, a fost o perioada in care am acumulat si am pregatit meciul cu FCSB ca sa castigam. O sa jucam cu casa inchisa si cred eu ca le vom face o bucurie suporterilor,” a spus atacantul Mihai Roman.

“A fost greu, un minicantonament, dar a fost foarte bun lucrul cu Piturca si acum mergem inainte, urmeaza cel mai important meci pentru Craiova. Trebuie acum sa castigam, Craiova noastra vrea campionatul,” a spus si Tiago Ferreira, fundasul care a refuzat sa mearga la FCSB la schimb cu Mihai Balasa.

Universitatea Craiova asteapta un titlu de aproape 3 decenii, iar Piturca a recunoscut ca viseaza la trofeu. Ca jucator, are in palmares Cupa Campionilor Europeni cu Steaua.

“Ar valora extraordinar de mult! Sigur, nu se compara un campionat cu castigarea Cupei Campionilor Europeni!Dar as fi cel mai fericit om din lume daca s-ar intampla lucrul acesta. Daca voi castiga campionatul, nu voi primi niciun ban,” a marturisit antrenorul oltenilor.

There are no comments

Add yours