contra

Ce sanse sunt sa plece Contra de la Nationala si cand s-ar putea intampla asta  • Cosmin Contra da dovada ca nu poate rezista pe banca Romaniei pentru ca nu face fata presiunii
  • Dupa meciul cu Spania el are o serie de declaratii prin care reproseaza jucatorilor prestatiile, iar lui nu isi reproseaza nimic tactic
  • Sansele ca el sa se desparta de Nationala sunt din ce in ce mai mari, ramane doar de vazut cand se va intampla acest lucruTrei momente in care Contra ar putea sa se desparta de Echipa Nationala a Romaniei:

1 Dupa meciul cu Malta – sanse 20%

In cazul unui rezultat de egalitate sau chiar infrangere cu Malta, Contra ar putea sa isi dea demisia la presiunea suporterilor si presei, si poate chiar si a conducerii fotbalului romanesc, daca acestia au pregatit deja o varianta de rezerva.

Cu toate astea, acest lucru e putin probabil, in primul rand pentru ca Malta e o echipa foarte slaba care nu ne poate pune probleme, desi jocul Romaniei nu exceleaza, iar tensiunile de dupa meciul cu Spania se simt din plin la nivelul bancii tehnice.

2 Dupa meciul cu Norvegia din 15 octombrie – Sanse 50%

Daca nu avem parte de mari surprize, in etapa in care noi jucam cu Norvegia, Spania va juca impotriva celor din Suedia, principala contra-candidata la locul 2 din grupa. Mai mult, la acea ora e foarte probabil ca Spania in cazul unei victorii cu Suedia sa isi asigure calificarea si matematic.

Daca insa pierdem cu Norvegia, iar Suedia invinge Spania, sansele Romaniei, chiar si matematic, devin foarte mici pentru a mai prinde locul 2. In acel moment Contra ar putea fi demis.

3 Dupa Spania – Romania – 18 noiembrie – sanse 90%

Contractul lui Cosmin Contra este prevazut doar pana la incheierea campaniei de calificari. Meciul cu Suedia, dinaintea celui cu Spania, ar putea sa fie decisiv pentru calificare, insa tot ar trebui sa speram la o victorie in fata Spaniei, in deplasare, lucru greu de conceput chiar si in conditiile in care Spania ar fi calificata la acea ora.

Chiar si in cazul unui rezultat prost cu Suedia, Contra va fi lasat cel mai probabil sa conduca echipa si in meciul cu Spania, pentru ca e la doar 3 zile diferenta. Cert e ca sansele sa mai conduca Nationala dupa aceasta data sunt din ce in ce mai mici.

There are no comments

Add yours