stadion

Cate bilete s-au vandut la Universitatea Craiova – FCSB in primele ore  • Universitatea Craiova a pus astazi in vanzare biletele pentru meciul cu FCSB
  • In chiar primele ore de la punerea in vanzare s-au vandut peste 4000 de bilete
  • Mai sunt 10 zile pana la partida si e clar ca o sa fie primul SOLD OUT din acest sezonConform celor de la Fanatik, astazi s-au vandut 4000 de bilete, la doar cateva ore de la punerea lor pe piata. Nicusor Bancu a fost si el printre suporteri si a vandut bilete.

„Regret ca nu sunt pe teren la meciul din aceasta seara. Le tin pumnii stransi colegilor si sunt sigur ca vor face un meci mare. Am incredere ca vom.obtine cel putin un punct. Din pacate nu voi fi pe teren nici acum, nici cu FCSB si probabil pana in octombrie nu o sa joc. Am vazut ca s-a spus ca am fortat cu Voluntari”.

„Eu niciodata nu am avut astfel de probleme. La incalzire la un sut am simtit ceva, dar in timpul primei reprize am fost ok. La pauza cat am stat am simtit la fel si atunci doctorul a luat decizia sa nu mai intru. Daca tinem cont ca dupa accidentarea de acum 5 ani am revenit mai puternic pot spune ca si acum o sa revin si mai puternic”, a mai spus fotbalistul Craiovei.

There are no comments

Add yours