cartu

Cartu ne vede in grupele Europa League: meciurile sunt accesibile  • Sorin Cartu este optimistul de serviciu in aceasta perioada
  • El sustine ca cele 4 meciuri care au mai ramas pana la grupele Europa League sunt accesibile
  • Ramane de vazut daca vorbele gloriei oltene se adeveresc”Trebuie sa trecem de dubla asta cu AEK Atena. Consider ca eventualele 4 meciuri care mai sunt de disputat sunt toate accesibile, nu pleci cu sansa a doua, nu pleci cu 10% sanse. Totul depinde de concentrare, de pregatire, de starea noastra din ziua meciului. In ceea ce priveste dubla cu grecii, ca asta e prima, se poate juca, echipa lor nu e vreun monstru. Nu ma tem nici de posibilul adversar din play-off”, a spus Sorin Cartu despre partidele urmatoare.

Intrebat despre prima infrangere a sezonului, Sorin Cartu nu a fost suparat: ”Nu ne-a cazut bine meciul cu Hermannstadt, normal, dar sunt de inteles si jucatorii. De 24 de zile joci numai din 3 in 3 zile, sunt si accidentari. Am jucat la doar 4 zile dupa meciul cu Honved, unde s-a intamplat ce s-a intamplat. In campionat nu e o mare problema, acolo mai ai timp sa recuperezi, sa mai indrepti”.

Presedintele Craiovei a confirmat ca asteapta un numar mare de suporteri la meciul de joi, de pe teren propriu: ”Este interes mare pentru meciul de joi, intotdeauna un meci de cupa europeana la Craiova a creat un sentiment special, mai ales ca intalnim un adversar cu care avem sanse, jucam acasa alaturi de public si apoi mergem la ei, unde se va juca fara spectatori. E un avantaj mare. Pana la ora jocului, jucatorii trebuie sa fie refacuti, proaspeti si foarte puternici psihic”.

Sorin Cartu a confirmat dorinta de a mai transfera cativa jucatori pana la incheierea perioadei de transferuri si a explicat pe ce posturi ar mai avea nevoie de fotbalisti.

”Ne gandim sa mai aducem jucatori, analizam. Fundas central am vrea, probabil si la mijloc pe cineva, in atac il asteptam pe Elvir Koljic (n.r. jucatorul Craiovei, care este accidentat)”, a spus presedintele Universitatii.There are no comments

Add yours