craiova

Cand ar putea juca Craiova cu AEK Atena, daca se califica: ‘Nu va faceti planuri, datele s-ar putea schimba’  • Cei de la Gruppo-Maxima vin cu cateva precizari importante, pe FACEBOOK.
  • In cazul in care Craiova trece de Honved, meciurile cu AEK Atena ar putea fi inversate: mansa tur si cea retur sa se desfasoare in ordine inversa
  • Motivul e regulamentul UEFA si rezultatul celeilalte echipe din Atena implicate in meciuri europeneIata ce scriu cei de la Gruppo-Maxima: ‘Nu va faceti planuri pentru o eventuala dubla cu AEK Atena, ordinea meciurilor s-ar putea inversa! Asteptati pana marti seara!

In acest moment se stie ca, in caz de calificare, Universitatea Craiova va disputa doua meciuri cu grecii, astfel: 8 august la Craiova, 15 august la Atena. Insa exista sanse ca sa jucam turul la Atena (8 august, fara spectatori) si returul la Craiova (15 august, posibil meci decisiv, cu un stadion arhiplin).

Conditia ca acest lucru sa se intample este ca Olympiacos sa fie eliminată din UCL, si sa joace in continuare in Europa League. Olympiakos joaca contra Viktoriei Plzen (0-0 in primul meci). Daca se califica cehii, grecii de la Olympiacos vor continua in turul 3 preliminar EL, o dubla cu Antwerp, la aceleasi date cu meciurile disputate de AEK Atena, in acelasi tur. Returul ar trebui să se joace în Pireu in aceeasi zi cu cu meciul AEK Atena – Universitatea Craiova/ Honved Budapesta. Regulamentul UEFA nu ar permite ca două echipe din acelaşi oraş sa poata juca în aceeaşi manşă a unei competiţii europene din motive de securitate. Conform fanatik.ro, dacă AEK Atena şi Olympiacos vor juca în turul 3 preliminar al Europa League, ordinea meciurilor va fi schimbată. Olympiacos fiind favorizată pentru că a terminat pe un loc mai bun în campionat.
Vom sti pe 30 iulie,marti seara (Olympiacos Pireu – Victoria Plzen, ora 21.30)!’There are no comments

Add yours