messi

Barcelona cumpara cu 50 de milioane un jucator ce a zis ca vrea moartea lui Messi  • Viata e mereu surprinzatoare. Un jucator care a postat mai multe mesaje dubioase pe twitter de-a lungul timpului, printre care si despre Messi, ajunge sa fie cumparat de Barcelona
  • Junior Firpo este un fundas stanga de la Real Betis pentru care Barcelona ar vrea sa plateasca 50 de milioane de euro
  • Printre mesajele scrise de el pe site-ul de socializare si-a exprimat si dorinta ca Messi sa moara si l-a facut pe acesta ‘sobolan’FC Barcelona vrea sa il transfere in aceasta vara pe fundasul stanga al echipei Real Betis, Junior Firpo, anunta presa spaniola.

Conform Marca, gruparea catalana este “extrem de interesata” de aducerea fundasului spaniol cu origini dominicane. Catalanii isi doresc un inlocuitor pe termen lung pentru Jordi Alba.

In varsta de 23 de ani, Junior Firpo este monitorizat de FC Barcelona de multa vreme si reprezinta prima varianta pentru aducerea unui fundas stanga, in aceasta vara, mai noteaza sursa amintita. Junior Firpo are o clauza de reziliere a contractului cu Real Betis in valoare de 50 de milioane de euro.

In 2012, actualul fundas lateral stanga de la Betis a scris pe Twitter ca isi doreste ”ca Leo Messi sa moara”, apoi l-a numit ”sobolan”. In acelasi an, pe acelasi cont de Twitter, verificat de jurnalistii spanioli ca apartinandu-i lui Junior, fundasul cu origini dominicane l-a injurat pe starul argentinian de mama.There are no comments

Add yours