ionita

Asteptandu-l pe Ionita: ‘Recuperarea formei de altadata pare un proces de durata’  • Un editorial interesant in ziaruldesport.ro, articol semnat de Viorel Berbece
  • El sesizeaza ca in asteptarea lui Ionita, Mihai Roman reuseste sa suplineasca nevoile ofensive ale Universitatii
  • Deocamdata Ionita nu a prins prea multe minute in tricoul UniversitatiiIata cateva fragmente din editorialul publicat de ziaruldesport.ro:

‘Alexandru Ionita a fost cel mai sonor transfer al Craiovei in aceasta vara. Dar pana sa-si reintre in forma fostul rapidist, Universitatea l-a reactivat, vrand nevrand, pe Mihai Roman.

Craiova ar avea nevoie de driblingurile si imaginatia lui Ionita, dar acesta nu a prea mai jucat in ultima vreme, iar recuperarea formei de altadata pare un proces de durata. Partea buna pentru trupa lui Corneliu Papura e ca golurile au venit chiar si fara aportul acestuia, desi la un moment dat increderea primita merita rasplatita de catre Ionita.

Ajuns la 27 de ani, Mihai Roman pare sa constientizeze ca a pierdut macar doi-trei ani din ascensiune si are foamea jucatorului care vrea sa-si faca din nou un nume. A inceput ca din tun sezonul si putea avea chiar mai mult de trei goluri marcate, cu putin mai multa atentie in fata portii. In plus, el a devenit un servant foarte bun pentru colegii sai din ofensiva. Macar una din cele trei pase de gol trimise cu Honved si Stiinta ar fi avut sanse si mai mari la retur.

Daca isi va continua forma buna, nu ar fi exclus sa il vedem in circuitul echipei nationale, mai ales ca un atacant pe profilul sau, masiv, dar si mobil totodata, nu se prea gaseste prin campionatul intern. Toata cheia e sa-si pastreze entuziasmul si sa primeasca in continuare incredere!’

Editorialul complet poate fi citit AICI.There are no comments

Add yours