honved

Alta amenda pentru evenimentele de la meciul cu Honved – Ce suma trebuie platita  • Universitatea Craiova a fost sanctionata cu 60.000 de euro pentru petarda si bricheta de la meciul cu Honved
  • Sanctiunile nu se opresc insa aici. Autoritatile din Romania au aplicat si ele amenzi conform legii
  • Din pacate, pe langa amenzi Craiova nu va avea spectatori la meciul cu AEKclubul Universitatea Craiova a fost sanctionat cu o amenda de 5.000 de lei pentru incalcarea legii privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive (Legea 4/2008).
Mai exact, clubul a fost sanctionat pentru ca a permis accesul pe stadion unor persoane care aveau asupra lor petarde, fumigene sau torte.
De asemenea, firma de paza care se ocupa de paza stadionului a primit o amenda de 7.000 de lei pentru nerespectarea masurilor stabilite de unitatea de jandarmi cu ocazia aprobarii planului de actiune.

Jandarmii craioveni au mai explicat ca au identificat si amendat cu cate 1.500 de lei doi suporteri care au aruncat cu petarde pe teren. In plus, celor doi suporteri li s-a interzis accesul la meciurile de fotbal timp de un an.There are no comments

Add yours