matel

Alexandru Matel, la Craiova – Prima lovitura a lui Piturca  • Victor Piturca reuseste sa dea prima lovitura si intareste echipa prin aducerea lui Alexandru Matel
  • Fundasul dreapta este foarte aproape sa ajunga la o intelegere cu echipa din Banie
  • Urmatorul pe lista este un fundas centralU Craiova e aproape de a parafa transferul fundasului dreapta Alexandru Matel. Este unul dintre posturile deficitare de la Craiova, acolo unde in ultimele meciuri a evoluat Martic. Matel semnase cu Hermannstadt sub promisiunea ca nu va intampina opozitia sibienilor atunci cand va primi o oferta importanta, iar aceasta tocmai a venit din partea oltenilor. Astfel, fundasul trecut pe la Astra si Dinamo Zagreb are o clauza speciala in contractul cu Hermannstadt, prin care sibienii acceptau sa-l lase pe jucator sa plece in cazul unei oferte bune.

Piturca se afla in aceasta perioada in vacanta in Turcia, insa il are aproape si pe Giovanni Becali, omul care detine o firma importanta de impresariat si cu ajutorul caruia s-a realizat transferul lui Matel. Piturca isi doreste urgent si un fundas central, Craiova avand mari probleme in defensiva in ultimele luni, scrie Fanatik.

There are no comments

Add yours