pascanu

Alex Pascanu ar vrea sa joace in Romania, Leicester nu-l lasa  • Alex Pascanu nu ar spune nu unui transfer/imprumut la o echipa din Romania
  • CFR, FCSB si Universitatea Craiova si-au aratat interesul pentru jucator
  • Cei de la Leicester insa nu vor sa-i dea drumul, se gandesc la un eventual imprumut tot in AngliaLeicester ar vrea sa-l imprumute pe Pascanu tot in fotbalul englez, de preferat la o echipa din Championship, in timp ce fotbalistul nu ar spune “nu” nici unei variante din Romania. CFR Cluj, FCSB si Craiova sunt doar cateva dintre echipele interesate de serviciile fundasului de 20 de ani.

Alex Pascanu mai are un an de contract cu Leicester, dupa ce englezii au activat o clauza de prelungire. In acest moment, sansele ca el sa fie trecut pe lista de 25 pentru Premier League sunt mici, iar pentru el se contureaza varianta unui imprumut.

Alex Pascanu (20 de ani) a facut un turneu final EURO U21 bun spre foarte bun. El spera ca la revenirea in Anglia sa prinda prima echipa a lui Leicester. Din pacate, realitatea e cu totul diferita pentru el.

Alex Pascanu (20 de ani) a fost unul dintre remarcatii Romaniei la EURO U21 si spera ca dupa turneul final sa intre in vederile antrenorului lui Leicester pentru un loc in lotul primei echipe. Pana acum, acest lucru nu s-a intamplat, iar Alex a fost lasat sa joace tot pentru “development squad”. Pascanu a fost doar rezerva intr-un amical jucat de Leicester U23 contra belgienilor de la Leuven, el nefiind inca luat in calcul pentru prima formatie a fostei campioane din Premier League.There are no comments

Add yours