baluta

Alex Baluta, umilit la Slavia Praga: ‘Am aflat in ultima zi de transferuri ca plec. Am fost dezamagit’  • Alexandru Baluta a trecut printr-o perioada dificila. El a aflat in ultima zi de transferuri ca urmeaza sa fie imprumutat la Liberec
  • Cu siguranta jucatorului nu i-a picat bine mutarea, el sperand sa ramana la Slavia Praga
  • Dupa 8 etape in Cehia, Slovan Liberec, noua sa echipa, se afla pe locul 11 cu doar 9 puncte obtinute“A fost ceva foarte ciudat, pentru ca ma descurcam bine la antrenamente. Mi-au spus ca au incredere in mine si ca ma vor la echipa, mai ales ca va fi un an greu pentru Slavia, cu multe meciuri. In utima zi a ferestrei de transferuri, am aflat ca ar fi mai bine sa plec sub forma de imprumut. Am fost dezamagit, dar acum trebuie sa uit asta si sa ma concentrez la Liberec. Vreau sa arat cine e Baluta”, a declarat romanul, pentru site-ul oficial al clubului Slovan Liberec.

“Cunosc aceasta echipa, cunosc istoria clubului si am discutat cu cativa jucatori care au fost aici, in special cu Renato Kelic, care mi-a vorbit foarte frumos despre club”, a mai spus Baluta.

There are no comments

Add yours