piturca

5 antrenori de titlu in Liga 1 – Piturca e unul dintre ei  • Victor Piturca aduce Craiova printre echipele cu antrenori adevarati, cu renume, care se pot lupta la titlu
  • Jurnalistul Florin Caramavrov face ‘inventarul’ celor mai buni antrenori din Liga 1, din acest moment
  • Printre ei se numara, desigur, atat Piturca, dar si Petrescu sau HagiIata ce scrie jurnalistul Florin Caramavrov pe blogul personal:

Se incinge lupta in Liga 1 dupa ultimele numiri de antrenori. Piturca si Dusan Uhrin se alatura altor trei tehnicieni care au maturitatea sa se bata la titlu.

Dan Petrescu, Hagi, Edi Iordanescu si sus-numitii Piturca si Dusan Uhrin sunt antrenorii de top care au confirmat de-a lungul carierei.

Victor Piturca e surpriza acestei veri si vine cu ganduri mari la Craiova. Fostul selectioner a reusit calificari la turneele finale de CE cu nationalele de tineret si de seniori ale Romaniei, are un titlu cu Steaua, in 2001. Un antrenor la care, de asemenea, disciplina e primordiala.

Asadar, se incinge lupta in Liga 1 si datorita acestor 5 antrenori care dau consistenta campionatului, prin experienta si seriozitatea lor, dar si prin, regula generala, disciplina pe care o cer jucatorilor. Echipele pe care le conduc au sanse bune sa ajunga in play-off-ul actualei editii. Iar pentru pozitia a 6-a se bat Botosani, FCSB, Sepsi si Astra.

Articolul complet e AICI.

There are no comments

Add yours